سمبوسه مرغ و سیب زمینی
سمبوسه مرغ و سیب زمینی
طرز تهیه سمبوسه در سایت جسارت
سمبوسه,سمبوسه مرغ,سمبوسه ایرانی,سمبوسه مرغ و قارچ,سمبوسه مرغ با خمیر یوفکا,سمبوسه مرغ با نان لواش,سمبوسه مرغ و سیب زمینی,طرزتهیه سمبوسه مرغ,اشپزی ایرانی سمبوسه,سمبوسه ایرانی,انواع سمبوسه ایرانی,طرز تهیه سمبوسه ایرانی
در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در بخش آشپزی طرز تهیه سمبوسه را برای شما عزیزان آموزش دهیم
تاریخچه سمبوسه
سمبوسه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه جنوبی است که در کشورهای عربی هم وجود دارد.این غذا در اکثر شهر ها به عنوان میان وعده مصرف می شود.این غذا به طور کلی از سیب زمینی و ادویه جات و سبزیجات تشکیل شده است که در مواردی به ان گوشت و پنیر پیتزا و …. هم می زنند.این غذا از قدیم الایام در ایران وجود داشته و در کتاب تاریخ بیهقی هم به ان اشاره شده است.ندیمان را بخواند و امیر، شراب و مطربان خواست و این اعیان را به شراب بازگرفت و طبقهای نواله و سنبوسه روان شد
انواع سمبوسه
سنبوسه در انواع مختلفی پخته می شود که مهمترین انها
گوشت
مرغ
بندری
سبزیجات
پیتزایی
سیب زمینی
مواد لازم برای تهیه سمبوسه
فلفل دلمه ای بزرگ :♦: دو عدد
سیب زمینی :♦: نیم کیلو
روغن :♦: به مقدار کافی
سبزی مخصوص دلمه :♦: یک کیلو
نمک :♦: به اندازه کافی
فلفل سیاه :♦: به اندازه کافی
نان لواش نرم :♦: 20 قرص
آرد :♦: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سمبوسه
ابتدا فلفل دلمه و پیاز را چرخ کنید و با گوشت مخلوط کرده و سرخ کنید.سیب زمینی را آب پز کنید و سپس رنده کنید و با سبزی که ریزریز شده است مخلوط کنید و به مخلوط گوشت اضافه کنید.سپس نمک و فلفل سیاه و هر ادویه ای که استفاده می کنید را اضافه کنید و مخلوطی را درست کرده اید را روی شعله کم بگذارید تا با بخار خودش بپزد و مواد کامل در هم رفته و مخلوط یکسانی حاصل شود.بعد ار اینکه مخلوط آرام آرام پخت نان لواش را به صورت موازی ببرید و مایه را در داخل آن قرار داده و سه گوش تا کنید.برای اینکه نان باز نشود باید از آرد به عنوان چسب استفاده کنید .برای این کار آرد را با آب مخلوط کرده و صبر کنید تا مثل ماست سفت شود و به نان بزنید تا باز نشود.بعد از این کار نان ها را در روغن سرخ کنید.توجه داشته باشید که روغن باید زیاد باشد و نان کاملا باید در روغن بیفتد
نکات مهم در مورد تهیه سمبوسه
برای خوشمزه تر شدناین غذا می توایند از قارچ هم به میزان دلخواه استفاده کنید
تخم گشنیز باعث خوش عطر شدن آن می شود
حتما باید از نان مایل به خمیر استفده کنید چون اگر نان خشک باشد مشکلاتتان فراوان می شود
این غذا برای 6 نفر در نظر گرفته شده است
بهتر است نان ها در ابعاد 10*25 برش بخورند
مواد مورد نیاز برای سس تمر هندی
پودر فلفل قرمز :♦: یک قاشق مرباخوری
پودر فلفل سیاه :♦: یک قاشق مرباخوری
پوذر زیره سبز :♦: یک قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز :♦: دو قاشق غذاخوری
آب :♦: یک و نیم لیوان
سرکه :♦: ربع لیوان
تمرهندی :♦: یک چهارم بسته بزرگ
رب گوجه فرنگی :♦: دو قاشق غذاخوری
پودر کاری :♦: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه سس تمر هندی
تمر هندی را با نصف لیوان آب مخلوط کرده و از صافی بگذرانید/سپس همه مواد را در یک قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد و پس از اولین جوش حرارت را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه روی حرارت کم جوش بخورد.توجه داشته باشید که چون تمر هندی شور است نمک در مواد تداریم ولی خودتان می توانید در صورت دلخواه نمک بزنید.سس حاضر است و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید
عکس های بسیار زیبا از تزیین سمبوسه
عکس بسیار زیبایی که با جعفری و پیاز و هویج تزیین شده است
تزیین این غذا همراه با جعفری و گوجه فرنگی تزیینی
تزیین زیبای این غذا همرا با گوجه فرنگی و خیار و لیموترش و سس
عکس مدل تزیین بوسیله سس مایونز
سمبوسه
- ۹۶/۰۴/۰۲