خواص درمانی گل محمدی+کاشت و نگهداری در گلدان
خواص درمانی گل محمدی+کاشت و نگهداری در گلدان
خواص درمانی گل محمدی+کاشت و نگهداری در گلدان در سایت جسارت
گل محمدی+کاشت ,گل محمدی کاشت داشت برداشت,گل محمدی کاشتن,گل محمدی کاشت مو,گل محمدی کاشت,گل محمدی کشت بافت,گل محمدی کشت,گل محمدی طرز کاشت,کاشت گل محمدی در گلدان,کاشت گل محمدی دیم,کاشت داشت و برداشت گل محمدی,کاشتن گل محمدی در گلدان,کاشتن گل محمدی درخواب,یحیی گل محمدی و کاشت مو,یحیی گل محمدی قبل از کاشت مو,گل محمدی قبل و بعد از کاشت مو,موقع کاشت گل محمدی,کاشت مویحیی گل محمدی,گل محمدی کشت بافتی,قیمت نهال گل محمدی کشت بافتی,همایش سرمایه گذاری با گل محمدی کشت بافتی,کشت بافت گل محمدی+pdf,گل محمدی کشت,کشت گل محمدی به صورت دیم,کشت گل محمدی دیم,کاشتن گل محمدی,طرز کاشتن گل محمدی,طرز کاشت گل محمدی در گلدان,پرورش گل محمدی در گلدان,روش کاشت گل محمدی در گلدان,نحوه کاشت گل محمدی در گلدان,آموزش کاشت گل محمدی در گلدان,کاشت گل محمدی دیمی,پرورش گل محمدی دیم,روش کاشت گل محمدی دیم,کشت گل محمدی بصورت دیم
خواص درمانی گل محمدی+کاشت و نگهداری در گلدان
در این مطلب از سایت جسارت به خواص درمانی گل محمدی+کاشت و نگهداری در گلدان می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد
از ایام باستان در طب سنتی ایران، استفاده از دمنوش گل محمدی برای درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار گرفته است. تحقیقات جدید پژوهشگران غربی نیز که این بار از منبع healthyfoces.com برای شما تهیه شده است، گل محمدی را از منظر جدیدی مورد بررسی قرار داده است که به نقل آن می پردازیم: گلبرگهای گل محمدی را میتوان به صورت تازه به چای یا آبجوش اضافه کرده، پس از حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه که دم کشید مصرف کرد، همچنین از این گلبرگهای خوشبو میتوان به عنوان یک چاشنی معطر برای خوراکهای گوشتی استفاده کرد.
گل محمدی+کاشت
گل محمدی از گلهای بسیار زیبا، خوشبو و با خاصیت دارویی فراوان بوده، کاربرد اصلی این گیاه تهیه گلاب از آن میباشد. خاستگاه اصلی این گل ایران بوده، و غالبا در ارتفاعات مناطق خشک کشت می شود. از مزیتهای اصلی کشت گل محمدی در ایران، آفت نزدن گیاه در مناطق سرد و خشک است که نیاز به سم پاشی ندارد، از این رو کیفیت گل محمدی و گلاب گرفته شده از گلهای گیاه، در بهترینحالتش باقی می ماند. کاشت گل محمدی در خانه و گلدان نیز بسیار رایج بوده، عطر و زیبایی بینظیر این گل فضایی دلنشین و عطرآگین را در منزل ایجاد میکند. برای آشنایی با شیوه کاشت گل محمدی در گلدان و نحوه نگهداری از گیاه با ستاره همراه شوید.
برطرف کردن سرفههای مزمن، درمان دردهای شکمی و مشکلات گوارشی، کاهش خونریزی در دوران قاعدگی و برطرف کردن التهاب و حساسیت در بدن. همچنین از روغن گل محمدی میتوان به عنوان یک ملین برای درمان یبوست مزاج استفاده کرد، بوییدن عطر این گل در درمان افسردگی، رفع غم و اندوه و اضطراب موثر است. گل محمدی حاوی ویتامینها و آنتی اکسیدانهای مفید برای بدن از جمله ویتامین C است و برای درمان مشکلات پوستی از جمله آکنه و برطرف کردن انواع لکههای پوستی و چین و چروک میتواند مورد استفاده قرار بگیرد.
گل محمدی کاشت داشت برداشت
نحوه کاشت گل محمدی در گلدان : گل رز محمدی را می توان به روش های مختلفی ازجمله،خوابانیدن، پیوندزدن، قلمه زدن وازدیاد از طریق پاجوش تکثیر نمود. عمده ترین روش تکثیر این گل در فضای باز مانند مزرعه، باغچه، پارکها و فضای سبز، از طریق پاجوش های ریشه دار است. بدین ترتیب که پاجوشهای ریشه دار را از پایه مادری جدا کرده و پس از آماده سازی کاشته میشود. برای کاشت گیاه در گلدان، همانند کاشت گل رز بهترین و مناسبترین روش ازدیاد، تکثیر از طریق قلمه زدن است. به ای منظور: قلمه های گرفته شده را تا حدود 10-7/5 سانتیمتری خاک گلدان فرو برده، و خاک اطراف آن را با ملایمت فشار دهید.
خواص درمانی گل محمدی+کاشت و نگهداری در گلدان
محلول گلاب بدست آمده از این گل به همراه آب، یک اسکراب بسیار مفید برای لایه برداری از پوست، رفع چین و چروک، پاک کردن آرایش و برطرف کردن آلرژیهای پوستی است. علاوه بر ویتامین C در این گل، موادی مانند کورستین و اسید ellagic وجود دارد که برای تعمیر آسیبهای سلولی بدن و محافظت از ابتلا به بیماری هایی چون مشکلات قلبی عروقی، پوکی استخوان و جلوگیری از ابتلا به سرطان میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. نوشیدن چای گل محمدی نیز میتواند سبب کاهش چین و چروکهای پوستی و افزایش کلاژن سازی پوست شود و به این ترتیب شادابی و جوانی پوست حفظ شود.
گل محمدی کاشتن
سپس گلدانها را آبیاری نموده، در مکان محفوظی قرار دهید. توصیه میشود روی گلدانها را با نایلون بی رنگی بپوشانید، طوری که رطوبت اطراف گیاه بیشتر شود. قلمهها باید مرتب آبیاری شده و هرگز در مقابل نور مستقیم آفتاب قرار نگیرند. طی چند هفته قلمهها دارای ریشه شده و می توانند به گلدان های اصلی و دارای خاک مناسب منتقل گردند. بهتر است، شاخه های جوان بعد از دومین یا سومین برگشان قطع شوند تا بدین ترتیب امکان منشعب شدن شاخه های جدید گیاه فراهم آید. توجه داشته باشید بعد از کاشت باید بلافاصله آبیاری انجام شود. همچنین توصیه میشود، عملیات تکثیر در مرحله خواب و استراحت گیاه صورت گیرد
مصرف دمنوش این گل باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده و به این ترتیب فرد از ابتلا به بیماری هایی، چون سرماخوردگی، گلودرد و آنفولانزا ایمن میماند. نوشیدن دمنوش گل محمدی برای از بین بردن باکتریهای مضر در روده نیزمی تواند مورد استفاده قراربگیرد، افراد مبتلا به بیماری هایی مانند اسهال خونی و التهابهای دستگاه گوارش نیزمی توانند ازمزایای این دمنوش استفاده کنند.
گل محمدی کاشت مو
زمان کاشت گل رز محمدی : زمان مناسب برای کاشت این گل در مناطق گرمسیر و معتدل، زمستان و در مناطق سردسیرزمستان (در صورت عدم برف) و اوایل بهارمی باشد وبرای کاشت در باغچه و یا گلدان، بهمن واسفند ماه و اوایل بهار می باشد. در کل بهتر است گل محمدی را زمستان کاشت .
پاکسازی کبد و کیسه صفرا هم یکی دیگر از مزایای نوشیدن دمنوش گل محمدی است، زنان یائسه نیز میتوانند از آن برای کاهش علائم و مشکلات این دوره از جمله گرگرفتگی استفاده کنند. برای درمان عفونتهای مجاری ادراری، رفع التهاب و عفونت مثانه نیز میتوان از دمنوش گل محمدی استفاده کرد. با وجود تمامی مزایای درمانی این گیاه کارشناسان توصیه میکنند افراد قبل ازمصرف آن تست حساسیت انجام دهند، زیرا برخی افراد به گل محمدی حساسیت پوستی وغذایی دارند و امکان دارد با تشدید علائم آلرژی مواجه شوند.
گل محمدی کاشت
شرایط محیطی مورد نیاز – خاک : بهترین خاک برای کاشت گل رز محمدی خاک رسی شنی است، اگر چه انواع دیگر خاک ها هم مناسب این نوع گل سرخ هستند ولی خاک رس شنی با توجه به مواد معدنی آن برای این کار مناسب تر است. آبیاری: نیاز آبی گیاه متوسط بوده، بسته به شرایط محیط هر 15 روز یکبار گیاه را به طور کامل آبیاری نمایید. دما: درجه حرارت در حدود 20-15 درجه سانتی گراد برای غنچه دهی گل لازم است. همچنین لازم به ذکر است، .اختلاف دمای 4-3 درجه سانتی گراد بین شب و روز، برای تشکیل جوانه گل بسیار مفید بوده و برای گل انگیزی، خواب زمستانه ضروری است. نور: سایه اثر خوبی بر گلدهی گیاه ندارد. از این رو توصیه میشود گلدانهای خود را در محلهایی از خانه که در برابر تابش نور خورشید است قرار دهید. کوددهی: گل رز محمدی نیازمند مواد غذایی و برنامه غذایی طولانی مدت می باشد.
خواص درمانی گل محمدی+کاشت و نگهداری در گلدان
یکی دیگر از موارد مصرف گلبرگهای گل محمدی اضافه کردن آن به ماست همراه نعناء خشک و خیار است که با آن میتوان یک میان وعده مقوی، خوشمزه و نیروزا تهیه کرد. برای شیرین کردن چای یا دمنوش گل محمدی میتوان از عسل طبیعی استفاده کرد و از طعم مطبوع آن بهرهمند شد.
گل محمدی کشت بافت
گیاه شناسی گل محمدی : گل رز محمدی گیاهی چندساله از جنس رز و خانواده رزاسه است که دارای گل های زیبایی در رنگهای قرمز و صورتی وجود دارد. گل رز محمدی بیشتر به صورت درختچه ای بوده، دارای شاخههای گل دهنده تیغ دار، استوانهای شکل، بدون شیار و دارای برگهای مرکب شانهای که دارای ۵-۳ برگچه متقابل دندانهدار میباشد. رگبرگهای پشت برگ مشخص و بهم رفته، برگچه چرمی و بیضی شکل، نوک تیز به طول ۵-۳ سانتی متر، و روی برگها صاف و سبز و پشت آنها سبز کمرنگ و دمگبرگهایش خزی و نمدی است و با کرکهای غدهای پوشیده شده و تا انتهای جام گل کشیده شدهاست. گلها به شکل صورتی خوشرنگ با ۳۲ گلبرگ صورتی مشابه و یکدست که در اوائل صبح شروع به ظاهر شدن مینمایند. کاسبرگها به تعداد ۵ عدد که حداقل سه تای آنها دارای زوائد بزرگی در لبهها هستند. پرچمها زرد رنگ به تعداد ۱۰۰ عدد در ترکیب گل وجود دارند. میوه آن پس از ریزش گلبرگها گوشتی گرد و یا تخم مرغی به طول ۵/۱ سانتی متر که در داخل برجستگی کوزهای شکل زیر گلبرگها قرار دارند. قسمت مورد استفاده دارویی گل محمدی، گلبرگهای گیاه بوده، همچنین اسانس تهیه شده از این گل، یکی از عطرهای بسیار معروف می باشد که به طور وسیع در عطرسازی و سایر فراوردههای آرایشی نظیر پودر دندان و انواع پمادها به عنوان خوشبو کننده به کار می رود. برای یافتن اطلاعات بیشتر در زمینه خواص درمانی گل محمدی و گلاب به لینک زیر مراجعه نمایید.
گل محمدی+کاشت
- ۹۷/۰۷/۰۵